Søg
0

Trælastsælger til XL-BYG i Løgstør

Er der fuld fart på dig? Tænder du på salg? Og brænder du for at yde markedets bedste service? - så er det dig, vi mangler!

Vi søger en erfaren sælger, som kan skabe forsat udvikling i samarbejdet og relationerne til vores nuværende kunder og samtidig medvirke til, at nye kunder oplever værdien af samarbejdet med XL-BYG.

Du får base i vores forretning i Løgstør og med stillingen, vil du blive del af en stor koncern, som fra vores 17 forretninger i Midt- og Nordjylland er en vigtig samarbejdspartner for mange håndværksvirksomheder.

Fokus på relationer og kundeservice

Vi søger en erfaren kollega til vores Trælasthandel, som er ekspert i etablering af kunderelationer og kundepleje og som kan skabe resultater gennem opsøgende salg. Du skal kunne lave skarpe tilbud og brænde for at lave en god handel både for kunden og for XL-BYG Tømmergaarden, og for at give vores kunder den allerbedste service!

Du skal være fagligt stærkt funderet og hurtig til at lære nyt i en dynamisk virksomhed. Den fortrukne kandidat har erfaring med salg i kombination med erfaring fra byggebranchen. Derudover vægter vi, at du har masser af drive, og at du er en holdspiller, som vil medvirke til, at hele afdelingen fungerer optimalt. Du tager travlhed med oprejst pande, og er klar til at gå en ekstra meter for kunderne og dine kolleger.

Du er vigtig for os

Derfor er det vigtigt, at du trives i jobbet hos os. Du vil opleve et spændende og afvekslende job, med stor fleksibilitet og mulighed for at planlægge og sætte præg på din arbejdsdag. Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår, som matcher din baggrund og erfaring og du vil blive del af et solidt og sammentømret team, hvor alle spiller en vigtig rolle.

 Ansøg her


Ansøgningsfrist:
15.12.2019
Kontaktperson:
Ole Nielsen
Område:
Nordjylland
Kontaktperson tlf:
23636362