Søg
0

Sælger, XL-BYG Tømmergaarden Gjern

XL-BYG Tømmergaarden Gjern søger målrettet og energisk Sælger til Trælasthandel

Er der fuld fart på dig? Tænder du på salg? Og brænder du for at yde markedets bedste service? - så er det måske dig, vi mangler!

Sælger med erfaring

Vi søger en ny kollega til vores Trælasthandel, som kan lave skarpe tilbud og som brænder for at lave en god handel både for kunden og for Tømmergaarden, og for at give vores kunder den allerbedste service!

Du skal være fagligt stærkt funderet og hurtig til at lære nyt i en dynamisk virksomhed. Det er en fordel hvis du har erfaring fra byggebranchen, men det er ikke et krav. Derudover vægter vi, at du har masser af drive, og at du er en holdspiller, som vil medvirke til, at hele afdelingen fungerer optimalt. Du tager travlhed med oprejst pande, og er klar til at gå en ekstra meter for kunderne og dine kolleger.

Som medarbejder og kollega er du:

· Handlekraftig og resultatorienteret

· Serviceminded og har let til smil

· Selvstændig og initiativrig og medvirkende til at løse de mange opgaver

· God til at skabe og bevare positive relationer til kunder og samarbejdspartnere

Du er vigtig for os

Vi tilbyder en spændende og afvekslende hverdag i et godt arbejdsmiljø og en attraktiv lønpakke. Det er en stilling med gode udviklingsmuligheder - fagligt og personligt. Du bliver del af et solidt og sammentømret team, hvor alle spiller en vigtig rolle.

Ansøg her


Ansøgningsfrist:
25.03.2019
Kontaktperson:
Lars Juhl Nedergaard
Område:
Midtjylland
Kontaktperson tlf:
87560702