Søg
0

Sælger til XL-PRO center i Thisted

Brænder du for at give kunderne den bedst mulige service? Har du tilmed erfaring med salg? Så er du måske vores kommende sælger!

Sælger med erfaring

Hos Tømmergaarden Thisted søger vi en medarbejder med salgserfaring, med kendskab til branchen eller med erfaring fra salg af tøj/arbejdstøj.

Din primære opgave vil salg af tøj/arbejdstøj, men du vil komme til betjene og rådgive kunder på hele vores sortiment.

Du trives i et håndværkermiljø, hvor du gennem opbygning og vedligehold af relationer er med til at skabe salg og løsninger i tråd med vores kunders behov.

Vi søger en ny kollega, som trives med en travl og dynamisk hverdag. Som arbejder struktureret og derved medvirker til fortsat udvikling af vores forretning til værdi for både kunder, kolleger og samarbejdspartnere.

Vi vægter, at du har masser af drive, og at du er en holdspiller, som vil medvirke til, at hele adressen fungerer optimalt. og du bidrager til, at vi sammen lykkes som ét team.

Du er vigtig for os

Vi tilbyder en spændende og afvekslende hverdag i et godt arbejdsmiljø med gode ansættelsesvilkår. En stilling med gode udviklingsmuligheder – fagligt og personligt. Du bliver del af et solidt, uformelt og sammentømret team, hvor alle spiller en vigtig rolle.

Ansøgningsfristen er den 26. februar 2020.

Har du spørgsmål?

Så er du meget velkommen til at kontakte Proffcenterchef Lasse Sunesen på tlf. 24411690.

Ansøg her


Ansøgningsfrist:
26.02.2020
Kontaktperson:
Lasse Sunesen
Område:
Nordjylland
Kontaktperson tlf:
24411690