Søg
0

Sælger til XL-PRO Center hos XL-BYG Tømmergaarden Viborg

Brænder du for at give kunderne den bedst mulige service? Har du tilmed erfaring med salg – meget gerne fra byggebranchen? Så er du måske vores kommende sælger!

Sælger med erfaring

Hos Tømmergaarden Viborg søger vi en sælger med erfaring, som brænder for at give vores mange professionelle kunder den allerbedste service!

Du trives i et håndværkermiljø, hvor du gennem opbygning og vedligehold af relationer er med til at skabe salg og løsninger i tråd med vores kunders behov.

Vi søger en ny kollega, som trives med en travl og dynamisk hverdag. Som arbejder struktureret og derved medvirker til fortsat udvikling af vores forretning til værdi for både kunder, kolleger og samarbejdspartnere.

Som sælger vil du få opgaver i vores XL-PRO center, hvor kunderne kommer, men du vil også have opgaver med opsøgende salg hos vores nuværende og kommende professionelle kunder.

Vi vægter, at du har masser af drive, og at du er en holdspiller, som vil medvirke til, at hele adressen fungerer optimalt. og du bidrager til, at vi sammen lykkes som ét team.

Du er vigtig for os

Vi tilbyder en spændende, fri og afvekslende hverdag i et godt arbejdsmiljø med gode ansættelsesvilkår. En stilling med gode udviklingsmuligheder – fagligt og personligt. Du bliver del af et solidt, uformelt og sammentømret team, hvor alle spiller en vigtig rolle.

Ansøgningsfristen er søndag den 15. september 2019.

Har du spørgsmål?

Så er du meget velkommen til at kontakte Jens K. Nielsen på tlf. 61782919.

Ansøg her
Ansøgningsfrist:
15.09.2019
Kontaktperson:
Jens K. Nielsen
Område:
Midtjylland
Kontaktperson tlf:
61782919