Søg
0

Sælger til Proffcenter, XL-BYG Hune

Hos Tømmergaarden Hune søger vi en sælger, som brænder for at give vores mange professionelle kunder den allerbedste service!

Vi leder efter en ny kollega, der vil være med til at sætte sit præg på den spændende udviklingsproces, vi har gang i hos Tømmergaarden. Som ansat får du rig lejlighed til at udvikle dig i et godt arbejdsmiljø med gode ansættelsesvilkår.

Du skal være uddannet salgsassistent, og du skal have erfaring fra branchen.

Vi vægter, at du har masser af drive, og at du er en holdspiller, som vil medvirke til, at hele adressen fungerer optimalt. Desuden skal du kunne tage travlhed med oprejst pande.

Ansøgning skal ske via linket:

ANSØG HER

Når den rigtige kandidat melder sig, slår vi straks til!

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Proffcenterchef Jan Heegaard på tlf. 2168 2070 eller mail jahe@tmg.dk eller Afdelingsdirektør Preben Meyer Jonstrup på tlf. 2129 7537 eller mail prjo@tmg.dk

Arbejdssted: XL-BYG Tømmergaarden Hune A/S, Jonstrupvej 5, Hune, 9492 Blokhus

Tømmergaarden A/S har 17 afdelinger med 375 ansatte i Nord-, Øst- og Vestjylland. Vi sælger alle former for trælast- og byggematerialer til både private og professionelle kunder. Vores vision er, at kunderne kommer til os igen og igen, og de gør det især på grund af vores dygtige medarbejdere.Ansøgningsfrist:
15.12.2017
Kontaktperson:
Jan Heegaard
Område:
Nordjylland
Kontaktperson tlf:
21682070