Søg
0

Sælger til Byggemarked, XL-BYG Tømmergaarden, Aulum

XL-BYG Tømmergaarden Aulum søger dygtig Sælger til Byggecenter

Brænder du for at give kunderne den bedst mulige service? Har du tilmed erfaring med salg – meget gerne fra byggemarkeds-branchen? Så er du måske vores kommende sælger!

Sælger med erfaring

Vi søger en ny kollega til vores Byggecenter, som brænder for at give vores kunder den allerbedste service! Du bliver ansvarlig for salg af el-værktøj og værktøj, så det vil være en fordel, at du har erfaring med disse produkter.

Vi forventer, at du er uddannet i og har erfaring med salg og vejledning i detailbrachen. Det er en fordel hvis du har erfaring fra byggemarkedsbranchen, men det er ikke et krav. Derudover vægter vi, at du har masser af drive, og at du er en holdspiller, som vil medvirke til, at hele afdelingen fungerer optimalt. Endelig skal du kunne tage travlhed med oprejst pande.

Som medarbejder og kollega er du:

· Serviceminded og har let til smil

· Selvstændig og initiativrig og medvirkende til at løse de mange opgaver i Byggecenteret

· God til at skabe og bevare positive relationer til kunder og samarbejdspartnere

Du er vigtig for os

Vi tilbyder en spændende og afvekslende hverdag i et godt arbejdsmiljø med gode ansættelsesvilkår. En stilling med gode udviklingsmuligheder – fagligt og personligt. Du bliver en del af et lille, solidt sammentømret team, hvor alle spiller en vigtig rolle.

Der er tale om en 37 timers stilling med ansættelse snarest muligt.

Ansøg her
Ansøgningsfrist:
25.03.2019
Kontaktperson:
Jens Ejner Andersen
Område:
Midtjylland
Kontaktperson tlf:
96410442