Søg
0

Sælger, erhvervsbeklædning - XL-BYG Tømmergaarden Aarhus

Brænder du for at give kunderne den bedst mulige service? Har du tilmed erfaring med salg af erhvervsbeklædning? Så er du måske vores kommende sælger!

Tømmergaarden Aarhus søger en sælger på fuldtid, som brænder for at sælge og servicere kunder – både erhverv og private. Din primære opgave bliver at medvirke til at opretholde den igangværende vækst af erhvervsbeklædning, så du skal have interesse i denne varegruppe. Derudover skal du rådgive vores kunder om byggemarkedets øvrige produkter.

Sælger med erfaring

Vi forestiller os, at du har branchekendskab eller har en solid håndværksmæssig erfaring, og at du er butiksuddannet.

Som medarbejder og kollega er du:

  • Serviceminded og har let til smil
  • Selvstændig og initiativrig i forhold til at opsøge arbejdsopgaver
  • God til at skabe og bevare positive relationer til kunder og samarbejdspartnere

Du er vigtig for os

Tømmergaarden Aarhus har 13 fuldtidsansatte medarbejdere, hvor butikken udgør et team af 4 kollegaer. Du bliver derfor en del af et lille, solidt sammentømret team, hvor alle spiller en vigtig rolle.

Som sælger hos Tømmergaarden Aarhus vil du få job i en butik, hvor du får ansvar for dit eget salgsområde under ledelse af en butikschef, som vægter et godt arbejdsmiljø og personlig udvikling for sine medarbejdere højt.

Der er tale om en 37 timers stilling med ansættelse snarest muligt.

ANSØG HER

Har du spørgsmål?

Så er du meget velkommen til at kontakte butikschef Anders Iver Christensen på tlf. 25395980 eller mail anch@tmg.dk.

Tømmergaarden A/S har 17 afdelinger med 375 ansatte i Nord-, Øst- og Vestjylland. Vi sælger alle former for trælast- og byggematerialer til både private og professionelle kunder. Vores vision er, at kunderne kommer til os igen og igen, og de gør det især på grund af vores dygtige medarbejdere.

 Ansøgningsfrist:
20.12.2017
Kontaktperson:
Anders Iver Christensen
Område:
Midtjylland
Kontaktperson tlf:
2539 5980