Søg
0

Lager- og logistikelev til XL-BYG Tømmergaarden Nykøbing Mors

Der tale om en spændende og udfordrende uddannelse, der kan være springbrættet til at gøre karriere i vores succesfulde forretninger i Tømmergaarden.

Elevuddannelse hos Tømmergaarden!

En vigtig del af vores succes er, at lager og logistikken fungerer optimalt. Som lager- og logistikelev lærer du at styre en optimal forsyning og distribution, så vores kunder altid oplever, at varen bliver leveret som aftalt. Du vil arbejde og få praktisk erfaring med varemodtagelse, bestilling og pakning og udlevering af varer. Du får daglig kontakt med vores kunder og vognmænd.

Du kommer også til at lære om:

  • Lagerstyring og lagerøkonomi
  • Logistik og samarbejde
  • Kvalitetsstyring
  • Kundeservice
  • Emballering og pakning
  • Arbejdsmiljø og sikkerhed

Vi satser på DIG!

Hos XL-BYG Tømmergaarden får du en målrettet uddannelse. Det vil være den perfekte start på din karriere med gode muligheder for at fortsætte hos Tømmergaarden efter afsluttet uddannelse.

Du får gode arbejdsvilkår i en varierende hverdag med høj aktivitet og en skræddersyet elevuddannelse, der giver dig de bedste karrieremuligheder inden for salg.

I Tømmergaarden har vi en berømt Elevklub, hvor vi mødes med fokus på uddannelse, men også for at hygge og have det sjovt. Det betyder fokus, dialog, udvikling samt socialt samvær i gruppen af elever.

I elevklubben afholder vi opstartsdage, temadage, elevture og virksomhedsbesøg! Hermed får du som elev gode oplevelser og ikke mindst et værdifuldt netværk med andre elever på tværs af Tømmergaardens afdelinger.

Mere at vide om Tømmergaarden

Du kan blive klogere på Tømmergaarden via vores hjemmeside tmg.dk og ved at tjekke vores facebook-sider (søg på Tømmergaarden på Facebook). Desuden kan du finde masser af elevinfo på elev.xl-byg.dk.

Ansøgningsfristen er onsdag den 3. juli. Har du spørgsmål til elevuddannelsen er du velkommen til at ringe til Lager- og logistikchef Kim Kristiansen på tlf. 96702110 eller HR-chef Thomas Rygaard Lassen på tlf. 27162071.

Ansøg her


Ansøgningsfrist:
03.07.2019
Kontaktperson:
Kim Kristiansen
Område:
Nordjylland
Kontaktperson tlf:
96702110