Søg
0

Kontorelev Adm. til XL-BYG Nykøbing Mors

Du har nu mulighed for en spændende elevuddannelse med udgangspunkt i Økonomifunktionen hos Tømmergaarden i Nykøbing.

Er du nysgerrig og har du lyst til at lære nyt? Brænder du for økonomi og administration og er du klar til at arbejde i en spændende virksomhed? Så er det måske dig, vi søger som vores nye kontorelev på kontoret i Nykøbing!

Om elevuddannelsen

Som kontorelev i Tømmergaarden sørger vi for, at du kommer godt fra start og udvikler dig både personligt og fagligt. Vi ønsker at give vores elever en solid uddannelse som god platform for dit videre arbejdsliv. Vi betragter vores elever som en investering i fremtiden, og du vil få tildelt ansvar, som matcher dine kompetencer. Du vil få en praktisk orienteret uddannelse med fokus på økonomi og administration. Du vil blive oplært i såvel kreditor- og debitorbogholderi, hertil vil komme andre administrative og regnskabsmæssige opgaver. For den rette kandidat vil der også være mulighed for opgaver inden for HR og Marketing.

Vi har høje forventninger til dig som elev, og i takt med din fortrolighed med opgaverne, vil du få større ansvar og flere udfordringer.Vi lægger vægt på, at du er selvstændig og har drive.

Hos Tømmergaarden har vi en berømt Elevklub, hvor vi mødes med fokus på uddannelse, men også for at hygge og have det sjovt. Det betyder fokus, dialog, udvikling samt socialt samvær i gruppen af elever. I elevklubben afholder vi opstartsdage, temadage, elevture og virksomhedsbesøg! Hermed får du som elev gode oplevelser og ikke mindst et værdifuldt netværk med andre elever på tværs af Tømmergaardens afdelinger.

Om dig

I din hverdag er du i kontakt med kollegaer på alle niveauer, og derfor er det vigtigt, at du har godt humør, gode kommunikationsevner, og evnen til at samarbejde med mange forskellige mennesker. Du tager ansvar for dine opgaver, der løses professionelt og med høj kvalitet, og du er fokuseret på at overholde deadlines.

Vi forventer, at du har afsluttet eller er på vej til at afslutte HHX eller EUX Business, og at du er ivrig efter at lære endnu mere.

Du må gerne have erfaring med Office-pakken. Desuden er du engageret, initiativrig og vil bidrage positivt til virksomheden både fagligt og socialt.

Ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Økonomichef Anne Marie Svenningsen på tlf. 9670 2142 eller HR-chef Thomas Rygaard Lassen på tlf. 27162071.

Ansøgning skal ske via linket:

ANSØG HER

Uddannelsen starter i august 2019. 

 Tømmergaarden A/S har 17 afdelinger med 375 ansatte i Nord-, Øst- og Vestjylland. Vi sælger alle former for trælast- og byggematerialer til både private og professionelle kunder. Vores vision er, at kunderne kommer hos os igen og igen, og de gør de især på grund af vores dygtige medarbejdere.


Ansøgningsfrist:
01.03.2019
Kontaktperson:
Anne Marie Svenningsen
Område:
Nordjylland
Kontaktperson tlf:
96702142