Søg
0

Detailelev til XL-BYG Tømmergaarden i Gjern

Kundeservice og den gode kundeoplevelse

Du har talent for salg, kundeservice og købmandskab, og brænder for at lave at lave en god handel både for kunden og Tømmergaarden.

Det er ikke så vigtigt, om du til en start kan kende forskel på et søm og en skrue 😊 Du skal have lysten og viljen til at lære, samt en personlighed, der giver vores kunder lyst til at handle hos Tømmergaarden igen og igen.

Kunder og kommunikation er det bedste, du ved! Det er den gode kundeoplevelse og den gode handel, der driver dig. Du ser frem til en travl hverdag fyldt med udfordringer og med mulighed for at gøre en forskel.

Vi satser på DIG!

Hos XL-BYG Tømmergaarden får du en målrettet uddannelse. Det vil være den perfekte start på din karriere med gode muligheder for at fortsætte hos Tømmergaarden efter afsluttet uddannelse.

Du får gode arbejdsvilkår i en varierende hverdag med høj aktivitet og en skræddersyet elevuddannelse, der giver dig de bedste karrieremuligheder inden for salg.

Elevuddannelse og skoleophold gennemfører du sammen med andre elever fra XL-BYG og bl.a. med studietur til i udlandet. Hos Tømmergaarden har vi en berømt Elevklub, hvor vi mødes med fokus på uddannelse, men også for at hygge og have det sjovt. Det betyder fokus, dialog, udvikling samt socialt samvær i gruppen af elever.

I elevklubben afholder vi opstartsdage, temadage, elevture og virksomhedsbesøg! Hermed får du som elev gode oplevelser og ikke mindst et værdifuldt netværk med andre elever på tværs af Tømmergaardens afdelinger.

Mere at vide om Tømmergaarden

Du kan blive klogere på Tømmergaarden via vores hjemmeside tmg.dk og ved at tjekke vores facebook-sider (søg på Tømmergaarden på Facebook). Desuden kan du finde masser af elevinfo på elev.xl-byg.dk.

Ansøgningsfristen er onsdag den 3. juli

Ansøg her
Ansøgningsfrist:
03.07.2019
Kontaktperson:
Lene Chüsler Andersen
Område:
Midtjylland
Kontaktperson tlf:
87560719