Søg
0

Byggeteknisk Trælastsælger til Tømmergaarden Nykøbing Mors

Motiveres du af at yde professionel rådgivning indenfor optimering af byggeprojekter? Sætter du en ære i altid at lave de skarpeste tilbud? Trives du med en travl og dynamisk hverdag med ansvar og kontakt til både kunder, kolleger og samarbejdspartnere?

Som medlem af holdet på Tømmergaarden får du rig lejlighed til at udvikle dig i et godt arbejdsmiljø med gode ansættelsesvilkår. Du får en bred vifte af samarbejdspartnere ikke mindst både private og professionelle kunder, som du skal servicere og rådgive på et fagligt højt niveau.

Dine primære opgaver bliver følgende:

  • Salg til professionelle kunder
  • Udregning af tilbud til kunder
  • Rådgivning af kunder indenfor optimering af deres byggeprojekter
  • Opfølgning og afslutning på byggeprojekter

Enten har du en del erfaring fra branchen, eller også er du håndværker og har suppleret med en uddannelse som byggetekniker eller bygningskonstruktør. Overordnet er det vigtigt, at du brænder for salg! Vi vægter, at du har masser af drive, og at du er en holdspiller, som vil medvirke til, at hele forretningen fungerer optimalt.

Tiltrædelse snarest muligt.

Arbejdssted: Soltoften 3, 7900 Nykøbing Mors

Ansøgning sendes via nedenstårende link:

ANSØG  HER 

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte salgschef Søren Rasmussen på
tlf. 4014 5975 eller mail sora@tmg.dk

Ansøgningsfrist: fredag den 21. august

TØMMERGAARDEN A/S har 17 afdelinger med 375 ansatte i Nord- Øst- og Vestjylland. Vi sælger alle former for trælast- og byggematerialer til både private og professionelle kunder. Vores vision er at kunderne kommer hos os igen og igen, og det gør de især på grund af vores dygtige medarbejdere.


Ansøgningsfrist:
21.07.2017
Kontaktperson:
Søren Rasmussen
Område:
Nordjylland
Kontaktperson tlf:
40145975