Søg
0

Byggecenterchef til Løgstør

Spændende job med fokus på både salg og ledelse
Vi søger ny leder til vores Byggecenter, som brænder for salg, for ledelse og for at give vores kunder den allerbedste service! Dit ansvar bliver fortsat udvikling af forretningen og salget i samarbejde med resten af teamet.

Kundernes foretrukne Byggecenter
Du vil få ledelsesansvar for Byggecenteret og skal samtidig være en aktiv og synlig del af bemandingen. Du vil være ansvarlig for, at I sammen altid er klar til kunderne, og at vi fortsat er kundernes foretrukne Byggecenter. Dit ansvar vil bl.a. være:

  • Synlig ledelse og udvikling af salget og kundebetjeningen
  • Optimere indkøb og disponering af varer gennem hele forretningen
  • Sikre de rette varer på hylderne
  • Planlægning af XL-BYG og lokale kampagner
  • Opfølgning på budgetter, varelager m.m.
  • Indretning og optimering af butikken
  • Personaleledelse og bemandingsplanlægning
  • Træning af medarbejdere og uddannelse af elever

Vi forventer, at du har salgs- og ledelsesmæssig uddannelse og erfaring fra lignende forretning eller deltailbranchen og kender til vores produkter.

Både som leder og sælger er du positivt opsøgende, og gennem din ledelse skaber du udvikling og salg sammen med dine medarbejdere. Du trives i et job med mange opgaver, både drift og udvikling, hvor der kræves overblik og evne til at prioritere.

Med reference til afdelingsdirektøren vil du indgå i ledelsen af hele forretningen, hvor det forventes, at du bidrager til et værdifuldt samarbejde og fælles succes. Du vil få en stor kontaktflade bl.a. til dine byggecenterchef-kollegaer i vores andre forretninger.

Du er vigtig for os

Vi tilbyder en spændende og afvekslende hverdag i et godt arbejdsmiljø med gode ansættelsesvilkår. En stilling med stort ansvar og med gode udviklingsmuligheder – fagligt og personligt. Du får ansvaret for en spændende forretning og for et solidt og sammentømret team af dygtige medarbejdere, hvor alle spiller en vigtig rolle.

Ansøgningsfristen er den 10. marts 2020.

Har du spørgsmål?

Så er du meget velkommen til at kontakte Afdelingsdirektør Ole Nielsen på tlf. 23636362.

Ansøg her
Ansøgningsfrist:
10.03.2020
Kontaktperson:
Ole Nielsen
Område:
Nordjylland
Kontaktperson tlf:
23636362